follow Catalog firme » Confectii metalice » Containere metalice » Judetul BRASOV
  home     Containere metalice   Judetul BRASOV

Containere metalice Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru containere metalice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
containere metalice (Brasov, BRASOV)
Din anul 1994, firma serban & horatiu incepe sa fie cunoscuta pe piata interna de confectii metalice din romania.in anul 1997 se adauga in domeniul de activitate si prelucrarea si confectionarea produselor din otel inox.incepand cu anul 1999 se diversifica gama de confectii inox prin productia de serie pentru mobilier inox si accesorii auto (bullbar, rollbar, praguri laterale) datorita achizitonarii de utilaje cnc..
0740 *** ***Click aici!
containere metalice (Sacele, BRASOV)
Containere modulare, containere santier, sau containere de locuit modulare, ansambluri realizate la comanda penru dumneavoastra. Pentru organizarea de santier, oferim o gama variata containere santier (containere birou, container vestiar, containere dormitor, container sanitar, ansambluri si grupuri de mai multe containere modulare, duble sau triple...) si ansambluri din containere pentru santier conform necesitatilor dumneavoastra, adaptate dimensiunilor si functionalitatii lor. Planuri cu containere, de santier..
0723 *** ***Click aici!
containere metalice (Brasov, BRASOV)
S.c. maxmetal construction s.r.l. s-a înfiinţat în anul 2006, activând în domeniul fabricării de construcţii metalice şi de părţi componente ale structurilor metalice. În decursul celor 3 ani de activitate am reuşit să realizăm un bogat portofoliu de clienţi datorită profesionalismului, calităţii produselor şi promptitudinii în ceea ce priveşte îndeplinirea prevederilor din contractele de funizare...
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie